Do demakijażu oczu hydrolat bławatkowy lub płyn micelarny i to wszystko
 Do demakijażu oczu hydrolat bławatkowy lub płyn micelarny i to wszystko   Sorki nie pomogę w wyborze.
  Sorki nie pomogę w wyborze. Do demakijażu oczu hydrolat bławatkowy lub płyn micelarny i to wszystko
 Do demakijażu oczu hydrolat bławatkowy lub płyn micelarny i to wszystko   Sorki nie pomogę w wyborze.
  Sorki nie pomogę w wyborze.
 A na podróż to faktycznie żel może się przydać. Ja jako, że jestem nałogową użytkowniczką mydeł Alepii i Feniqi poszukuję jakiejś większej mydelniczki (zawsze zabieram 2-3 różne kawałki mydełek), takiej zamykanej na podróż. Ciężko znaleźć coś ciekawego.
 A na podróż to faktycznie żel może się przydać. Ja jako, że jestem nałogową użytkowniczką mydeł Alepii i Feniqi poszukuję jakiejś większej mydelniczki (zawsze zabieram 2-3 różne kawałki mydełek), takiej zamykanej na podróż. Ciężko znaleźć coś ciekawego. Żel jest bardzo wydajny nie wiem na jak długo starcza, bo ja go cały czas mam a używam od połowy maja.
 Żel jest bardzo wydajny nie wiem na jak długo starcza, bo ja go cały czas mam a używam od połowy maja.
Powrót do Mleczka, żele, płyny do oczyszczania cery.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość