O jak się cieszę, że tu jesteście.
Zobaczycie, że tu tylko można skorzystać, a stracić co najwyżej pieniądze w sklepie Biolander, bo wszystko kusi oj kusi A wszystko po to by być piękną i zadbaną
.
Mam 38 lat. Mam męża i dwoje kochanych dzieci, córkę w wieku 8 lat i 3,5 letniego synka. Dzieci to moje największe i długo wyczekiwane szczęście. Pracuję w administracji. Uwielbiam literaturę i z pasją gotuję.
Swoją przygodę z kosmetykami naturalnymi zaczęłam kilka miesięcy temu przypadkiem trafiając na wątki o tej tematyce w internecie. I wciągnęło mnie to bardzo. Czytam składy, porównuję i wybieram świadomie. Już mnie nie rusza żadna drogeria a przedtem zawsze jakąś odwiedzałam i coś kupowałam. Sklep Biolander zafascynował mnie różnorodnością marek, o których nie miałam pojęcia, że istnieją. Wszystko było dla mnie nowe i egzotyczne. Kosmetyki z różnych zakątków świata, orientalne perfumy, mydełka o pięknych zapachach kusiły mnie i to bardzo.
Złożyłam już dwa zamówienia i będą na pewno następne.
Szczerze mówiąc największą wiedzę czerpię właśnie z forum. Cenię sobie bardzo taką właśnie wymianę doświadczeń. Sugeruję się opiniami innych i chętnie korzystam z porad na forum. To prawdziwa kopalnia wiedzy o kosmetykach naturalnych i ofercie sklepu Biolander. Bardzo ułatwia to wybór kosmetyków, które chce się zamówić.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.