Ja uważam, że każdy ma swój gust i lubi co innego. Co nie oznacza, że wybiera lepsze lub gorsze produkty od innych. Najważniejsze aby pielęgnacja sprawiała przyjemność, bo wtedy jest systematyczna, a przez to bardziej skuteczna. Czasem jest tak, że mija sporo czasu zanim odkryjemy cudowny kosmetyk dla siebie, a czasem jest to miłość od pierwszego użycia. I zdarza się tak, że po dany kosmetyk już nigdy więcej nie sięgnięmy bo nam po prostu nie odpowiada z różnych względów. Na szczęście wybór kosmetyków naturalnych jest tak duży, że każdy może znaleźć coś co polubi.
Ja mam w domu dwa Savon Noir (jak na razie, bo planuję sprawdzić wszystkie po kolei
czyli CHARME D'ORIENT Savon Noir w płynie o zapachu Ambry Bio i SAVONNERIE Savon Noir Hammam o zapachu Kwiatów Pomarańczy z olejem Argan Bio. Używam je na zmianę w zależności od nastroju. Są różne ale działają podobnie. Lubię i jedno, i drugie.
Na forum każdy dzieli się swoimi odczuciami. I o to chodzi. Jednemu coś się podoba, a drugiemu nie. Zależy to od rodzaju skóry, włosów czy innych czynników, na które mamy wpływ albo i nie.
Proszę uszanujmy zdanie innych osób, każdy ma prawo do swojej opinii.