Ja też bardzo się cieszę, że tu jestem. A teraz napisze coś wiecej o sobie.
Mam 38 lat, prowadzę biuro w prywatnej firmie już ponad 15 lat. Lubię moją pracę i ludzi, z którymi pracuję. Uwielbiam czytać książki, kocham nasze polskie morze i chociaż muszę jechać 15 godzin od siebie to mi to nie przeszkadza. Regularnie chodzę na fitness i siłownię, staram się zdrowiej żyć.
Moje zainteresowanie kosmetykami naturalnymi zaczęło się niedawno. Przekonała mnie do tego moja siostra. Mieszkam w małej miejscowości gdzie nigdzie nie można kupić takich kosmetyków. Wcześniej wiele czytałam na ten temat i w prasie i w internecie. Ale myślałam, że nie ma dużego wyboru na rynku. Teraz wiem, jak bardzo się myliłam.
Moja świadomość ekologicznego życia rośnie z każdym dniem. Oferta Biolandera bardzo mnie fascynuje. Czytam sklady, opisy firm, o których nigdy nie słyszałam i czuję, że daleki świat jest na wyciągnięcie ręki. Mogę mieć kosmetyki z drugiego końca świata, zdrowe zadbane ciało i duszę i nie szkodzić sobie i światu. Wystarczająco jest chemii na tym świecie abym i ja jeszcze się do tego przykładała.
Pozdrawiam Wszystkich, dla których pasją jest życie w zgodzie z naturą.