Swoją przygodę z kosmetykami naturalnymi zaczęłam kilka miesięcy temu przypadkiem trafiając na wątki o tej tematyce w internecie. I wciągnęło mnie to bardzo. Czytam składy, porównuję i wybieram świadomie. Już mnie nie rusza żadna drogeria a przedtem zawsze jakąś odwiedzałam i coś kupowałam. Sklep Biolander zafascynował mnie różnorodnością marek, o których nie miałam pojęcia, że istnieją. Wszystko było dla mnie nowe i egzotyczne. Kosmetyki z różnych zakątków świata, orientalne perfumy, mydełka o pięknych zapachach kusiły mnie i to bardzo.
Przeglądam cały asortyment sklepu i moja lista jest juź baardzo długa. Kosmetyki naturalne są mega wydajne. A tak wiele chciałoby się mieć już w domu. Lubię bardzo kosmetyki i nie jestem minimalistką w ich używaniu. Lubię maseczki, peelingi więc mam jeszcze masę rzeczy do wypróbowania.
Dodatkowo zamówienia w sklepie są realizowane szybko i kontakt jest bardzo dobry. Przegladałam wiele sklepów internetowych i najbardziej odpowiada mi właśnie Biolander. Oferta szeroka, dostosowana praktycznie do każdego klienta. I tak na marginesie. Bardzo lubię ten dreszczyk oczekiwania na nową paczkę.